Nice to meet You!


 photo minauml_zpsacupjfmc.jpg

Moikka!

Mun nimi on Susanna ja täytin juuri 30 vuotta. Oon tehnyt parturi-kampaajan hommia sekä toiminut yrittäjänä miltein viisi vuotta. Työskentelen Helsingin Kampissa, flow21:ssä.

Healthyhair on mun ultimate masterpiece, portfolioblogi, joka täyttää pian myös kolme vuotta.

Rakastan hiusten värjäämistä ja rentojen, boheemihenkisten kampausten tekemistä. Haluan kunnioittaa asiakasta ja hänen hiuksiaan. Tästä syystä käytän mahdollisimman hellävaraisia sekä hoitavia aineita ja tekniikoita, tilanteen vaatimalla tavalla. Käytössä oleva värisarja on L'oréal Professional. Pesu- ja muotoilutuotteiden saralla luotan lujasti label.m:ään.

Olen pääsääntöisesti liiketyöskentelijä, mutta joskus matkaan kammat ja hiustuotteet mukanani erilaisiin kohteisiin esim. kuvauksiin tai häihin.

Koen olevani onnekas, kun saan tutustua ja olla tekemisissä niin monien erilaisten, upeiden naisten kanssa. Luottamus, jonka heiltä saan, kun he istuvat penkkiini, on yksinkertaisesti korvaamatonta ja siitä olen nöyrästi kiitollinen. Rakastan työtäni.

Toivotan kaikki tervetulleeksi seuraamaan tätä blogia, tulemaan mun asiakkaaksi  ja seuraamaan Healthyhair:ä myös Facebookissa! Olen myös kiinnostunut erilaisista uusista projekteista ja yhteistöistä. Tehdään yhdessä tästä vuodesta mahtava!


Love, Susanna