Shape Your Hair w/ label.m

Uusi vuosi ja sen tuomat juhlat ovat ihan muutaman päivän päässä. Juhlatunnelmaa saa helposti nostettua jo pelkästään sillä, että muotoilee hiukset hieman eri tavalla kuin arkisin. Nyt on siis aika kaivaa kaapista fööni sekä muotoilurauta ja viimeistellä juhlalook vaikkapa kiharakampauksella! Kestävään kampaukseen on hyvä valita aina oikeanlaiset tuotteet. Tässä tulee tämän kampaajan viisi suosikkia ja kiharakampauksen pikavinkit!

 photo heatprotect_zpsv7neca5r.jpg

Ennen kuin mitään lämpölaitetta osoitetaankaan hiuksiin päin, on hyvin tärkeää suojata ne asianmukaisella aineella. Heat Protection Spray on kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava lämpösuoja eikä se sisällä tuoksua tai pitoa. Tuote suojaa hiuksia aina 225°c asti. Ei sisällä natriumkloridia eikä sulfaatteja.

 photo texturizing_zpszjtijzy2.jpg

Voi että, mitä tekisinkään ilman Texturizing Volume Sprayta! Tämä tuote on merkittävä kulmakivi kampaustöissäni. Kuivashampoon rakennetta lisäävä ominaisuus on yhdistetty hiuskiinteen luomaan kiinnittävyyteen. Suihke jo itsessään kohottaa tyveä ja onkin ollut monien asiakkaiden mieleen, jotka eivät välitä tupeerata hiusta liiaksi. Hentoonkin hiukseen saadaan helposti ilmavuutta ja volyymia. Ei sisällä sulfaatteja, parabeneja eikä natriumkloridia.

 photo mattpaste_zpsukxy61vj.jpg

Erityisesti lyhyiden hiusten luottotuote on Matt Paste, joka mahdollistaa uudelleenmuotoilun vaikka pariinkin kertaan illan aikana. Antaa hiukseen pehmeän mattaisen lookin ja pitkäkestoista rakennetta. Tuote sisältää jauhettua afrikkalaista malakiittikiveä sekä kristalli-ioniteknologian, joka vastustaa hiusten sähköistymistä ja siloittaa hiuksen pinnan. Lämmitä vaha aina kunnolla käsissäsi ennen kuin levität sitä hiuksiisi! Ei sisällä sulfaatteja eikä natriumkloridia.

 photo holdandgloss_zpspbtfzeqp.jpg


Hold & Gloss Spray antaa napakan, mutta joustavan tuen hiuksiin. Käytän tätä tuotetta itsekin hyvin usein esim. kiharakampauksissa, sillä se jättää kiharat ilmaviksi ja luonnollisen oloisiksi. Hyvän kiinnityksen lisäksi suihke antaa hiuksille upeaa kiiltoa. Avokadouute siloittaa ja vähentää kähäryyttä. Mukana on myös B5-vitamiinia, joka hoitaa ja pehmentää hiuksia. Ei sisällä sulfaatteja, parabeneja eikä natriumkloridia.

 photo hairspray_zpsrdkopnos.jpg

All photos by label.m

Hairspray on aina luotettava valinta niin kampaamossa kuin myös kotioloissa. Luontoperäiset, hoitavat ainesosat yhdessä B5-vitamiinin kanssa ravitsevat, suojaavat ja luovat pitoa. Tuote harjaantuu ja peseytyy helposti pois. Saatavilla on myös Extreme Hold Hairspray, joka nimensä mukaisesti antaa vielä astetta tujumpaa kiinnitystä sitä vaativissa kampauksissa ja tilanteissa. Kumpikaan tuote ei sisällä sulfaatteja, parabeneja eikä natriumkloridia.Pese, hoida ja suojaa hiukset asiaankuuluvilla hoitotuotteilla. Föönaa hiukset mahdollisimman ilmaviksi - pyöröharja antaa mielestäni parhaan lopputuloksen. Kiharra hiukset maltillisissa osioissa. Anna kiharoiden jäädä hieman haluttua tiukemmaksi ja anna niiden jäähtyä rauhassa. Kun olet valmis, suihkuta hiuksiin hieman haluamaasi hiuskiinnettä ja anna sen kuivua. Tämän jälkeen voit aloittaa muotoilun (esim. kevyt tupeeraus) ja haroa kiharoita hieman rennommiksi, mikäli haluat. Jos hiuksesi ovat taipuvaisia suoristumaan miltein samantien, niin suosittelen, että annat kiharoiden laskeutua omin avuin illan mittaan. Boheemihenkeä voit lisätä esim. letittämällä etuhiukset molemmilta puolilta jakausta ja kiinnittämällä ne taakse yhteen, luoden ns. lettipannan. Ota laukun pohjalle mukaan jokin viimeistelytuote (ja kampauksesta riippuen extrapinnejä), jonka avulla voit kohennella hiuksia illan aikana. Suosittelen harjoittelemaan kampausta muutamaan kertaan ennen varsinaista juhlapäivää - näin vältetään epämiellyttävät, viimehetken hiuspaniikit.
Love, Susanna