O l a p l e x

 photo p1_zpsewx5xqdy.jpg

Näin syksyllä on erinomainen aika keskittyä hoitamaan hiuksia niiden tarvitsemalla tavalla. Vuonna 2014 Yhdysvalloissa lanseerattu ja keväällä 2015 Suomeen rantautunut Olaplex on ihastuttanut hurjasti niin kampaajia kuin myös asiakkaita. Se on erinomainen keino elvyttää huonokuntoisia hiuksia ja suojata niitä kemiallisten käsittelyiden yhteydessä.

 photo p2_zpstxgf6eff.jpg

Koko homma perustuu siihen, että Olaplex korjaa hiuksen sisällä katkenneita rikkisiltoja ja estää myös olemassaolevia siltoja katkeamasta. Se siis suojaa, korjaa ja vahvistaa hiuksia.

Olaplex-tehohoito voidaan tehdä minkä tahansa värjäys- tai vaalennustyön yhteydessä. Kampaajalla tehtävä hoito on kaksivaiheinen, jossa ensimmäinen aine Olaplex Blond Multiplier No.1 sekoitetaan väriaineen sekaan. Kun värit on huuhdeltu päästä, hoidetaan hiukset sarjan omalla hoitoaineella Olaplex Bond Perfector No.2:lla. Hoidon vaikutuksia voi tehokkaammin ylläpitää kotona Olaplex Hair Perfector No.3 -kotihoitotuotteella, kunnes taas seuraava kampaajakäynti koittaa.

Suosittelen hoitoa kokeiltavaksi kaikille ja erityisesti heille, jotka haluavat vaalentaa hiuksia. Näin paljon vaalennustöitä tekevänä olen kokenut sen erittäin hyödylliseksi kyseisten töiden kohdalla. Myös suuremmat vaalennusprojektit/makeoverit hoituvat turvallisemmin ja tehokkaammin. Tästä on esimerkkinä mm. Mintun muodonmuutos, joka toteutettiin kesällä. Myös tässä postauksessa esiintyvän Pinjan hiuksia on vaalennettu/käsitelty Olaplexin kera. Hoito sopii siis kaikille hiuslaaduille ja kerta kerralta vahvistaa hiuksia.

 photo p4_zpsrounkw24.jpg

Hair and photos by Susanna Poméll
Model: Pinja
- Susanna