Good Base

Hiustöissä työmäärä ei ihan aina ole verrannollinen muutoksen kanssa. Katsomalla pelkkiä kuvia ei välttämättä arvaisi, kuinka monta tuntia todellisuudessa se veikään aikaa ja mitä eri käsittelyitä se vaati. Tämä seikka tuli vahvasti eteen tässä seuraavassa työssä.

Jennin hiukset olivat jo pitkän tovin olleet todella tummat. Jonkinlaista värinpurkua/vaalennusta hiuksiin oltiin jo tehty ennen kuin minä hyppäsin puikkoihin jatkamaan projektia. Toiveena oli saada hiukset lähelle luonnollista sävyä, kohti keskiruskeaa.

Todellinen matka lopputulokseen käsitti kaksi kampaajakäyntiä, joiden aikana tehtiin yksi kokovaalennus Olaplexin kera, yksi vaalennuspesu, kolme sävytystä ja yksi leikkaus.

Hyvä pohja on AINA kaiken a ja o. Vanhat värit on puhdistettava pois alta, jotta uusien sävyjen maailma voidaan ottaa käyttöön. Nämä projektit vaativat aina malttia niin asiakkaalta kuin myös kampaajalta. Vanhat värit istuvat yleensä tiukassa ja ne ottavat aikaa. Kommunikointi on tärkeää ja erityisesti hyvä asenne, jonka avulla mahdollisten välivaiheiden yli selvitään helpommin.

Jennin uusi ilme on aiempaan verrattuna huomattavasti pehmeämpi ja mielestäni todella kaunis. Siitä on myös hyvä jatkaa eteenpäin, mikäli niin haluaa.

 photo je1_zpsqtkoxila.jpg

 photo j2_zpshbsy44uw.jpg

 photo j3_zps0kgady2h.jpg

Hair and photos by Susanna Poméll
Model: Jenni
- Susanna