Project Blonde w/ Olaplex

Suuren suosion saavuttanut Olaplex rantautui Suomeen ennen kesää ja parin kuukauden verran olen päässyt nautiskelemaan sen tarjoamista eduista. Myönnettäköön, että itsessäni asuu myös pieni skeptikko, joka haluaa ensin ottaa asioista selvää ja ennen kaikkea testata tuotetta ennen mitään sen kummempia hehkutuksia. Olaplex on osoittautunut oikein positiiviseksi tuotteeksi ja koen sen olevan todella hyödyllinen erityisesti isommissa vaalennusprojekteissa.

Tähän mennessä mittavimman kokeilun pääsin tekemään Mintulle, jonka kanssa aloitimme vaalennusprojektin kaksi kuukautta sitten. Jo ensimmäisen session jälkeen ero "normaaliin" vaalennukseen verrattuna oli huomattava. Jo kolmannen käynnin jälkeen lopputulos oli se, mikä oli ollut niin sanottu hair goal.

Yhteenvetona toteasin, että Olaplexin avulla skipattiin ainakin yksi kokonainen vaalenussessio. Hiusten kunto on myös kaiken tämän jälkeen täysin sama, ellei jopa parempi kuin ennen koko projektia. Hoitotehoja käsittelyiden välillä pidetään yllä Olaplex no.3-kotihoitotuotteella.

 photo m2_zpsoxjtkspf.jpg

 photo m3_zps87j5gsri.jpg

Hair and photos by Susanna Poméll
Model: Minttu


Olaplex-tehohoito on mahdollista ottaa lisäpalveluna kaikkien kemiallisten käsittelyiden yhteydessä tai erillisenä hoitona. Lue lisää tuotteesta täältä.- Susanna