Summer Hair Survival Kit

Vaikka kesällä tekeekin mieli viilettää tukka tuulessa hulmuten pitkin puistoja ja rantoja niin siitä huolimatta suosittelen kiinnittämään huomiota hiusten hyvinvointiin. Kuin myös iho, tarvitsee hiuksetkin suojaa sekä hoivaa auringonpaahteessa. label.m tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita, hoitavia, kosteuttavia ja korjaavia tuotteita. Listasin tällä kertaa kesäiset suosikkituotteet, olkaapa hyvä!

 photo kesaumltuotteet5_zpsgvudugxb.jpg

Laadukkaisiin pesutuotteisiin kannattaa aina panostaa. Lähtökohtaisesti suosittelen runsaasti kosteuttavia shampoita ja hoitoaineita (esim. Brightening Blonde tai muut kestosuosikit), mutta sillon tällöin on hyvä pestä hiukset syväpuhdistavalla shampoolla. Deep Cleansing Shampoo sopii ehdottomasti juuri kesähiusten hoitoon, sillä se poistaa hiuksista meriveden ja kloorin jäämät, rasvaisuutta sekä tuotekerrostumat. Teepuuöljy, eukalyptus ja piparminttu raikastavat ja puhdistavat hiuspohjaa. Ei sisällä natriumkloridia.

 photo kesaumltuotteet4_zpsb18h57ls.jpg

Leave-In Conditioner on nimensä mukaisesti jätettävä hoitoaine, joka on pakattu täyteen vitamiineja ja antioksidantteja. Siksipä se on oikea kosteuspommi, joka luo ravitsevaa suojaa hiuksillesi koko päiväksi. Jojobaöljyn ja aloe veran yhdistelmä lukitsee hiuksiin runsaan määrän kosteutta. Toimii loistavasti myös kiharoiden korostamisessa ja muotoilussa. Ei sisällä sulfaatteja eikä natriumkloridia.

 photo kesaumltuotteet3_zpstbyxzc45.jpg
Kotioloissakin olisi tärkeää välillä tehdä hiushoitoja ja siihen tarkoitukseen tämä Intensive Mask on ihan omiaan. Syvähoitava tehohoito ei ainoastaan tuoksu ihan mielettömän ihanalle vaan se myös pehmentää, elvyttää ja parantaa käsiteltävyyttä. Tuote sisältää mm. cupuaçuvoita, joka tehostaa hiusten luonnollisen kosteuden ja elastisuuden palautumista. Lopputuloksena sileät ja kiiltävät hiukset. Ei sisällä sulfaatteja eikä natriumkloridia.

 photo kesaumltuotteet2_zpsxjrrc7z0.jpg

Erityisesti hennoille hiuslaaduille suunnattu Peppermint Treatment on ihanan virkistävä hoito hiuspohjalle, luoden samalla edellytyksiä terveelle hiustenkasvulle. Piparminttuöljy raikastaa ja stimuloi hiuspohjaa, joka taas vaikuttaa positiivisesti pintaverenkiertoon. Vinkkivitosena olen myös kuullut, että tällä voi rauhoittaa esim. rasittuneita jalkoja. Ei sisällä sulfaatteja eikä natriumkloridia.

 photo kesaumltuotteet1_zpsgya5xjbs.jpg

Therapy Age-Defying Radiance Oil on yksi työskentelyni kulmatuotteista ja miltein joka kerta tuotteen i-ha-na tuoksu herättää asiakkaiden huomion. Tämä ultrakevyt hiusöljy sisältää ylellistä marokkolaista arganöljyä sekä eksklusiivisen Rejuven-8™ yhdisteen, joka muuttaa merkittävästi kuivien ja vaurioituneiden hiusten ulkonäköä sekä tuntua. Ei rasvoita hiuksia ja imeytyy välittömästi. Suojaa, ravitsee ja vahvistaa - lopputuloksena silkinsileät ja superpehmeät hiukset. Ei sisällä sulfaatteja, parabeneja eikä natriumkloridia.

 photo proteinspray_zpsyqypv02o.jpg

Protein Spray on yksinkertaisesti sellainen luottotuote, että sen kuuluisi löytyä jokaisen naisen hiustuotevalikoimasta. Tämä hiuksiin jätettävä hoitosuihke vähentää hiusten katkeilua ja kaksihaaraisten syntymistä sekä auttaa takkujen selvittämisessä. Se toimii myös lämpösuojana raudoilla muotoiltaessa! Bambu-uute siloittaa ja tuo kosteutta. Suihke täydentää hiusten keratiiniproteiinivarastoja, jotka hupenevat hieman luonnostaan joka päivä. Ei sisällä sulfaatteja eikä natriumkloridia.

 photo seasaltspray_zpsj0zxgion.jpg

Ja täydellisen kesälookin viimeistelee tietysti Sea Salt Spray! Tämä eksklusiivisen merileväcocktailin sisältävä suihke luo pehmeitä, luonnollisia laineita ja kepeitä kiharoita - kuten vaivattomiin surffilookeihin kuuluu. Suihkuta joko kosteisiin tai märkiin hiuksiin. Voit antaa hiusten kuivua itsestään tai föönata suurpiirteisesti. Ihanan vaivatonta! Ei sisällä sulfaatteja.

Kaikissa ylläolevissa tuotteissa on mukana Environshield-yhdiste, joka sisältää kaikki tärkeimmät suojat, joita hiuksesi tarvitsee. Muistakaa - hyväkuntoinen hius on aina kaunis!


- Susanna