Healthyhair's Summer 2015

 photo may_zps8mmwd8yj.jpg

Ihana toukokuu on vihdoin täällä! Sehän tarkoittaa sitä, että Healthyhairin kesäkausi on nyt virallisesti startattu. Tervetuloa siis kaikki erilaiset juhlat, kauniit kampaukset ja ihanat kesälookit!

❤  Healthyhair lomailee 18.6.-5.7.2015 välisenä aikana!

Muistathan siis ottaa tämän huomioon kampaaja-aikaa suunnitellessasi. Erityisesti ilta-ajoista kiinnostuneita kannustan varailemaan ajan pikimmiten! Ajan voi varata helposti netissä tai arkisin numerosta 045 176 9707. Erikoisaikojen (lauantait, aikaiset aamut ja myöhäiset illat) varaukset aina vain puhelimitse!

 photo minttu_zpswetygjg9.jpg

Mikäli sinulla ja/tai tuttavallasi on kampaajalle tarvetta joko häiden tai muiden juhlien tiimoilta, niin tarjouspyynnön voi lähettää osoitteeseen tmisusannapomell@gmail.com. Näiden suhteen suosittelen myös olemaan mahdollisimman ajoissa liikenteessä!

❤ Muista äitiä 10.5. ja anna hänelle lahjaksi omaa aikaa hiustenlaiton merkeissä! Lahjakortit saatavilla (ympäri vuoden) kampaamolta.

Maaliskuun puolivälissä polkaistiin käyntiin arvonta, jossa kolme onnekasta tulisi voittamaan itselleen sopivan label.m ammattilaisharjan. Mukaan pääsivät kaikki mun asiakkaat, jotka kävivät hiustenlaitossa 16.3.-30.4.15 välisenä aikana. Arvonta on nyt suoritettu arvontakonetta käyttäen ja onni suosi seuraavia tyttösiä:

Tia B.-K.
Hedda W.
Emmi A.

Onnea kovasti kaikille voittajille! Teille kaikille lähtee vielä viestiä asian tiimoilta tämän päivän aikana.

Kiitos myös flow21 ja label.m Suomi arvonnan yhteistyöstä! 

  Muistakaa liittyä Healthyhairin sivulle myös Facebookissa! Näin saat terveiset kampaamolta, tärkeät infot ja uusimmat blogipäivitykset reaaliajassa omalle feedille! Kutsu mukaan myös ystäväsi!

 photo lila_zpszxdflxgt.jpg
All photos from weheartit


Toivotan kaikki lämpimästi 
tervetulleeksi hiustenlaittoon!Love, Susanna