Mission Moisturized Hair

Hiustenhoidon kulmakivenä toimii ne kotona käytettävät pesu- ja hoitotuotteet. Mielestäni tärkeää olisi satsata muutamaan laadukkaaseen tuotteeseen ja hoitaa hiuksia pitkäjänteisesti. Jatkuva tuotteiden vaihtelu aiheuttaa hiuksillesi stressiä ja hyvienkin tuotteiden loistavat ominaisuudet jäävät huomaamatta, jos tuotteita vaihdellaan jatkuvasti.

Tämä "talvi" on ollut hiuksille ja hiuspohjille rankka. Lämpötila on sahannut plussan ja miinuksen väliä, vaihdellen pahimmassa tapauksessa päivittäin. Hiuspohja reagoi helposti tähän kuivumalla ja sitä kautta hilseilemällä. Hyvien rasvojen, hivenaineiden ja vitamiinien käyttö ruokavaliossa tuo apua sisältäpäin. Tärkeää on myös se, että käytössäsi on kosteuttavia pesutuotteita.

Kaikille löytyy maailmasta ne omat lempparituotteensa ja näin se saakin mennä. Itse suosittelen työni kautta käytettäviksi tietynlaisia tuotteita, jotka omaavat omaa sydäntä lähellä olevia arvoja.

Tuotteita ei ole testattu eläimillä
♥ Niissä käytetään luonnon omia raaka-aineita - korkeina pitoisuuksina ja mahdollisimman alkuperäisessä muodossaan, jotta niiden hyödyistä saadaan oikeasti nauttia
"Pulloja ei ole täytetty vedellä" - koostumukset ovat täyteläisiä ja tästä johtuen ne ovat oikein käytettyinä taloudellisia. Pieni määrä riittää ja sitä ei valu turhaksi viemäriin.
♥ Hoito-ominaisuudet ovat huomattavat - tuotteet kosteuttavat oikeasti
Tuotteissa on otettu kattavasti huomioon hiuksen tarvitsemat, erilaiset suojat (esim. väri- ja UV-suoja)

Seuraavaksi pieni havaintoesitys.

 photo 11052503_10205054587938921_7773954363720511677_n_zpscqzz6era.jpg

Oikealla puolella kämmenessä mulla on marketista ostettua shampoota (valkoinen). Vasemmalla puolella taas (tämän hetken omaa lempparia) label.m Brightening Blonde-shampoota (keltainen).

 photo 11071550_10205054587418908_3946203476139806782_n_zpsonmltnqz.jpg

Tilanne n. 10 sekunnin jälkeen, jonka aikana olen laittanut kummatkin kämmenet kiinni pari kertaa tuotteiden leviämiseksi.

 photo 10922834_10205054587058899_270839731188420301_n_zpsstkr0fpj.jpg

Ja tässä tilanne kaksi minuuttia myöhemmin. Kyllähän sen eron huomaa, eikö vain?

Monella naisella löytyy sieltä kylpyhuoneesta vaikka minkälaista purkkia erilaisia tuotteita. Onko osa kuitenkin jäänyt ihan täysin käyttämättä tai puolitiehen? Paljonko ne olisivat rahassa, jos arvioisit? Veikkaan, että sillä summalla saisi jo ainakin yhden laadukkaan shampoon. Ja ehkä vielä hoitoaineenkin. Ja sitä kautta hiustesi ansaitsemaa hoitoa pariksi kuukaudeksi.

label.m hiustenhoitosarjasta löytyy kosteutta kaipaaville hiuksille erinomaisia vaihtoehtoja. Näitä tuotteita me käytetään muuten päivittäin myös teidän kaikkien asiakkaiden hiuksiin kampaamolla.

 photo 22_zpsbf6znrkx.jpg

Ihastuttava hunaja & kaura-pesutuotteet on tarkoitettu erityisesti vaurioituneille, alikosteutetuille ja kuiville hiuksille. Ne antaa kevyen korjaustehon, sisältäen mm. manukahunajaa, joka korjaa hiuksen rakenteiden vaurioita. Hiuksista tulee pehmeät ja terveen näköiset. Kosteuttaa, ravitsee, vahvistaa, suojaa ja luo kiiltoa ilman, että hius latistuu. Hoitoaine ei sisällä sulfaatteja tai natriumkloridia.

 photo 11_zpsobh2zbfk.jpg

Treatment Shampoo on kehitelty erityisesti väri- ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Sen sisältämät vitamiinit B5, H ja E auttavat palauttamaan hiusten vahvuuden ja sen tarvitseman kosteuden. Tuote on kuitenkin kevyt. Ei sisällä natriumkloridia.

Moisturising Conditioner tehokosteuttaa kuivia ja alikosteutettuja hiuksia esim. aloe veran avulla. Kyseinen ainesosa auttaa estämään kosteuden menettämistä ja aikaansaa upean kiillon silottamalla hiuksen pintaa. Ei sisällä sulfaatteja tai natriumkloridia.

 photo 33_zpsleo7atgq.jpg

Photos by label.m

Protein Spray pitäisi löytyä kaikkien naisten hiustenhoitohyllystä. Tämä täsmätuote vähentää huokoisuutta ja säätelee kosteustasapainoa. Bambu-uute siloittaa sekä kosteuttaa ja keratiiniproteiinit täydentävät hiusten rakennetta. Suojaa hiuksia, kun hiusten muotoilussa käytetään kuumia rautoja ja auttaa ylläpitämään hiusväriä. Päivittäin käytettävä tuote, jota voi suihkia niin kosteaan kuin myös kuivaan hiukseen.

label.m on siitäkin mahtava sarja, että kaikkia pesutuotteita voi yhdistellä keskenään, eikä ehdottomia aisapareja tarvitse noudattaa. Näin pystytään räätälöidä asiakkaalle hyvä hoitopaketti kotiin vietäväksi.

Kaikki nämä tuotteet sisältävät Environshield yhdisteen, joka antaa hiuksillesi ultimaattisen suojan arjen ja ympäristön asettamia haasteita vastaan. Shampoissa ja hoitoaineissa on lisäksi TMC yhdiste (Tri-Molecular). Kolmen erikokoisen molekyylin (soija- ja kaurauutteet sekä aminohapot) yhdistelmä korjaavat hiusta sisältä päin - kosteuttaen ja paksuntaen hiusta samalla.

Vielä lopuksi hiustenpesun lyhyt oppimäärä.

♥ Kastele hiukset runsaalla vedellä
♥ Hiero shampoo hiustyveen. Vaahdota kunnolla! Toista tarvittaessa.
♥ Huuhtele hiukset huolellisesti
♥ Pyyhekuivaa hiuksesi, jotta ne eivät enää tiputa vettä
♥ Levitä hoitoaine hiusten pituuksiin. Suositeltavaa olisi vielä kammata hiukset läpi. Anna vaikuttaa - katso suositusaika pullon kyljestä.
♥ Huuhtele hoitoaine pois.
♥ Kuivaa hiuksesi pyyhkeellä, mieluiten esim. pyyhkeeseen hellästi painelemalla.
♥ Suihkuta hiuksiisi jätettävä hoitoaine, esim. label.m Protein Spray ja kampaa hiuksesi hellävaraisesti. Muista aina edetä latvasta tyveen päin. Mikäli hiuksissasi on suurempia takkuja, niin anna niiden kuivaa hetki (tai föönaa), jotta minimoidaan hiusten venyminen ja sitä kautta katkeaminen.

Pidä huolta hiuksistasi!


- Susanna