Brush Matters


Koska viimeksi olet päivittänyt harjasi?

Hiusharja jää helposti paitsioon kun mietitään hiusten hyvinvointia. Todellisuudessa kyseessä on kuitenkin se oleellisin asia, jolla hiuksia hoidetaan (tai mahdollisesti rasitetaan) useaan kertaan päivässä. Monesti todetaan, että samaa harjaa on käytetty jo vuosia. Harjojen puhdistus ja vaihto on ihan mielettömän tärkeä asia. Kuluneet harjat (harjakset) repivät ja kiskovat hiuksia . Ne voivat myös aiheuttaa hiuksiin erilaisia vaurioita, joille ei tunnu löytyvän mitään loogista syytä.

Laadukkaat harjat edistävät hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia. Oikeanlainen harja tukee myös hiusten muotoilua kotona.

 photo harjat_zpsedrhg7ka.jpg

Photo by label.m

label.m muotoiluharjojen kokoelmasta löytyy harjat jokaiselle hiuslaadulle. Niissä on antistaattiset, ionisoivat nylonharjakset, jotka auttavat estämään lentäviä hiussuortuvia. Harjakset edesauttavat myös veden imeytymistä, joka on hyvin oleellista terveiden ja kiiltävien hiusten aikaansaamisessa.

Harjat ovat ergonomisia ja ilmatäytteisiä. Antistaattisesta, kumisesta kädensijasta saa tukevan otteen ja sitä kautta hallittavuus on helpompaa. Harjat soveltuvat niin suoraksi föönaukseen ja huolitteluun, kuin myös erikoisempaan muotoiluun.

 photo label.m XLarge Hot Brush_zpsssc84hou.jpg

Photo by label.m

Oma ehdoton suosikki on pyöröharja. Se antaa yksinkertaisesti parhaan lopputuloksen, joka kestää pitkään. Hius näyttää elinvoimaiselta ja kuohkealta.

label.m Hot Brush-sarjassa on viittä eri kokoa, joten jokaiselle hiuspituudelle löytyy omansa. Harjoissa on yhdistettynä villisiankarvaa ja ionisoivia nylonharjaksia. Näiden kahden yhdistelmällä minimoidaan hiusten sähköisyys ja kähärä, varmistetaan paras tarttuvuus ja edesautetaan veden imeytymistä hiukseen upean kiillon aikaansaamiseksi. Keraaminen harjarumpu kuumenee tasaisesti ja nopeasti. Myös näistä löytyy tukeva, kuminen kädensija. Soveltuu suoraksi tai kiharaksi föönattaessa sekä myös tuuheuden luomiseen. Vaatii hieman treenausta, mutta on ihan ehdottomasti sen arvoista!

Nämä kaikki samat harjat ovat käytössä myös ammattilaisilla ja niillä loihditaan upeita hiuksia mm. Lontoon muotiviikoilla. Näiden laatuun luottaa siis monet kampaajat - erityisesti itse Toni Mascolo ja Sacha Mascolo-Tarbuck sekä koko TONI&GUY International Artistic Team!

 
Healthyhair haluaa tukea kokonaisvaltaista hiustenhoitoa. Näin ollen jokainen, joka käy mulla hiuskäsittelyssä 30.4.2015 mennessä osallistuu arvontaan, jossa on mahdollisuus voittaa omalle hiustyypille sopiva label.m-muotoiluharja! 

Voittajia arvotaan kolme (3) kappaletta. Tulokset julkistetaan 4.5.2015, jonka jälkeen palkintoharjat voi noutaa kampaamolta. Arvonnassa mukana Flow21 ja label.m Suomi.


- Susanna