Silver Ombre

Harmaiden hiusten fiilistely ja kysyntä on pikkuhiljaa lisääntynyt täällä Suomessakin ja sekös tälläistä värifriikkiä ilahduttaa! Kesällä tehtiin Malinille kokoharmaa ja tällä kertaa lähdettiin hakemaan Annille samansävyistä lookia liukuvärityylissä.

Oma tyvi päätettiin käyttää hyödyksi ja siihen ei olla koskettu koko projektin aikana. Homma lähti käyntiin perinteisellä vaalennuksella, jossa pyrittiin nostamaan asteita mahdollisimman paljon vaaleampaan suuntaan.

Ensimmäisen käsittelyn lopputulos oli jo selkeästi vaaleampi, mutta enemmän tumman vaalea/beige. Toinen kerta kuitenkin toden sanoi ja sain latvan pohjan sopivaan vaaleusasteeseen, johon kauniit harmaansävyt kotiutuivat hyvin. Annin hiusten kunto on sen verran huippuluokkaa, että molemmilla kerroilla tasailin vain hieman mallia. Perfect!

Kuvien aikaväli on viisi viikkoa eli kaksi käsittelykertaa.

Jälkeen-kuvassa valaistus ei valitettavasti tee täysin oikeutta sille, kuinka upea, tasainen, kylmä ja kirkas tuo latvan sävy on. Pimeän ja sateisen illan syystä luonnonvalo uupui, joten sisävalojen lämpö tulee voimakkaammin esille.

 photo fff1_zps3cfcbeca.jpg

 photo fff2_zpsbb8977c5.jpg

Hair and photos by Susanna Poméll
Model: Anni

Harmaan hiuksen ylläpito on asia, joka vaatii paljon panostusta, mikäli halutaan sävyn kestävän hyvänä. Erilaiset silver-tuotteet kannattaa olla kunnolla käytössä ja kampaamolla voidaan tehdä kevyempiä sävytystöitä, joissa kyllästetään hiusta kylmillä pigmenteillä.

Erittäin onnistunut projekti, jota jatketaan tulevaisuudessa taas eteenpäin!


- Susanna