label.m Brightening Blonde

Meikätyttö ja varmasti moni muukin vaaleahiuksinen on nyt hyvin innoissaan, sillä pian me kaikki blondit saadaan helliä hiuksiamme label.m:n uudella Brightening Blonde-hoitosarjalla! Tuttuun tyyliin tuotteet ovat huolella suunniteltuja ja täynnä hoitavia, luontoperäisiä ainesosia, joilla kauniit vaaleat sävyt saadaan ylläpidettyä upeana myös kotioloissa. Oli vaaleat hiuksesi sitten vaalennetut, luonnolliset, viileät tai lämpimät - tämä sarja on suuniteltu kaikille!

 photo labelmBrighteningBlonde_tyttoumlkuva_zps215e896c.jpg
Photo: label.m

Tuotesarja on 3-vaiheinen ja siinä on otettu huomioon kaikki vaaleiden hiusten tuomat haasteet - oli kyseessä sitten luonnollinen tai kemiallisesti aikaansaatu vaaleus. Sävyt putsaantuvat ja kirkastuvat. Hoitavat ainesosat vähentävät hiusten takkuuntumista/katkeilua ja tuovat hiukseen optimaalista kosteutusta. Shampoon ja hoitoaineen lisäksi sarjaan kuuluu muotoiluvoide, joka antaa ympärivuotista suojaa hiuksillesi ja sisältää hyvin kattavan Environshield-yhdisteen!

Haluan vielä korostaa, että kyseessä ei ole silver-tuote! Tuotteet sisältävät useita kasviraaka-aineita (mm. valkoinen ananas, mamaki-tee ja humala), jotka tehostavat vaaleiden sävyjen ominaisuuksia. Tämän lisäksi ne ravitsevat ja hoitavat hiuksia, taistelevat kellertävyyttä vastaan (tuleva hiuksen oksidoituminen ja jo voimassa oleva kellertävyys hiuksessa) ja pidentävät luonnollisten, puhtaiden vaaleiden sävyjen elinkaarta.

Nyt sitä vaan innolla odotellaan näiden saapumista, että päästään kunnolla testailemaan ja käyttämään! Tervetuloa hiushemmotteluun ja hakemaan kotiin nämä upeat hoitotuotteet! :)


- Susanna