Healthyhair ♥ label.m

Viime tammikuun muutto Flow21:n tiloihin toi myös mukanaan muutakin kuin uuden työympäristön. Ilokseni tutustuin label.m:n tuotteisiin, joita käytän nykyisin työssäni. Hurmaannuin aluksi miellyttäviin tuoksuihin ja hoitotehoihin. Kouluttautuessani tuotteisiin fiilistely kyseistä tuotesarjaa kohtaan nousi entisestään. Pidän erityisesti puhtaiden raaka-aineiden käytöstä, monipuolisuudesta ja aatteista, joissa on otettu ympäristö ja eläimet huomioon.

 photo labelmProteinSpray250ml_zps24c8ec15.jpg

Uskaltaisin väittää, että Protein Spray-hoitosuihke on kampaamon ostetuin tuote. Se kosteuttaa, vahvistaa ja suojaa hiuksiasi. Ei sisällä sulfaatteja eikä natriumkloridia.

Label.m on ammattilaiskosmetiikkasarja ja ainoa TONI&GUY kampaamosarja. Tuotteissa on korkeat pitoisuudet luontoperäisiä raaka-aineita, jotka on saatu mukaan tuotteisiin kylmävesiuuttamalla. Tälläinen prosessi takaa lopputuotteen maksimihyödyn ja -pitoisuuden, koska alkuperäinen raaka-aine ei joudu altistumaan kovalle kuumuudelle.

Tuotteissa käytetään Reilun Kaupan raaka-aineita. label.m:n tuotteet eivät kannusta metsän kaatamiseen eivätkä aiheuta vahinkoa alueen eläinkunnalle. Niitä ei testata eläimillä ja ne ovat kaikki biohajoavia.

 photo labelmCurlCream150ml_zpse8bc9b0b.jpg

Curl Cream on mun ihan ehdoton suosikkituote, jota laitan ennen föönailua hiuksiin tuomaan maksimaalista kosteutta ja pehmeyttä. Ei sisällä sulfaatteja eikä natriumkloridia.

Suurimmassa osassa tuotteita (esim. kaikissa tämän postauksen tuotteissa) löytyy Environshield-yhdiste joka suojaa hiustasi

ympäristön haittatekijöiltä
muotoilurautojen ja föönien kuumuudelta
värin haalistumiselta
kiillon menetykseltä
UVA/UVB-säteiltä
kuivuudelta
takkuisuudelta

Näiden lisäksi se toimii hiuksessasi antioxidanttina eikä keräänny hiuksiisi.

Yhdisteen raaka-aineisiin kuuluu barbadoskirsikka, oliivi, avokadoöljy ja polisilicone-15 (UVA/UVB-suoja).

 photo labelmHoldampGlossSpray_zps82291cae.jpg

Kampausten kanssa käytän aerosolitonta Hold & Gloss Spray-hiuskiinnettä, joka luo loistavaa kiiltoa kaiken muun hyvän lomassa. Siloitusta, hoitoa, kähäryyden hillitsemistä ja muotoilulaitteiden sekä UV-säteiden aiheuttamien vaurioiden suojaamista. Ei sisällä sulfaatteja, parabeneja eikä natriumkloridia.

Paras asia label.m:n pesu- ja hoitotuotteissa on se, että jo niissä on otettu huomioon kaikki erilaiset suojat, joita hius tarvitsee. Melkein kaikki shampoot ja hoitoaineet sisältävät Environshield-yhdisteen!

 photo labelmSeaSaltSpray200ml_zps8f5afb37.jpg

Sea Salt Spray auttaa luomaan huolettomia lookeja ja lisäämään rakennetta esim. lasimaiseen hiukseen. Ei sisällä sulfaatteja.

Photos by label.m


label.m on valtavan kattava hiustuotesarja, jonka parissa vietetään tulevaisuudessa vielä monta postausta. Tässä postauksessa halusin esitellä omat, päivittäisessä työskentelyssä käytettävät suosikit.
- Susanna