Gold Copper

Tällä viikolla pääsin tekemään myös lämpöisempiä, kuparinhohteisia vaaleita. Miilan hiuksia ollaan usein raidoitettu ja sävytetty kylmempiin sävyihin. Tällä kertaa hän kaipasi kuitenkin vaihtelua ja näin lähdettiin hakemaan hiuksiin strawberry blonde-tyyppistä värimaailmaa. :)

Värjäsin hiukset kauttaaltaan INOAn väreillä, joista sekoitin kultakuparisen mixin. Pesupaikalla kyllästin vaaleaa latvaa vielä DIAlightin sävyillä ja Chroma Care-hoitosävytteellä.

 photo 10329242_10202801109283363_206570108222080427_n_zpsabff9fb5.jpg

Hair by Susanna Poméll
Photo by Susanna Poméll
Model: Miila

Oltiin molemmat tyytyväisiä lopputulokseen! :) Väri vaihtelee valojen mukaan. Lopputulos näytti luonnossa vieläkin vaaleammalta ja herkemmältä kuin ylläolevassa kuvassa (haastellisin sävy kuvata, monta kertaa koettu). Aiemmin tehtyjen raitojen ansiosta kokonaisuudesta ei tullut tasavärinen ja se on mun mielestä aina hyvä, että pinta jää eläväksi.

Todella vaalea latva on välillä haastava ja ns. torjuu lämpimiä sävyjä. Miilan mukana lähti kotiin Chroma Care nro 4 (kupari), jonka avulla hän saa lisättyä pigmenttiä heti ensimmäisestä pesusta lähtien. Kupariset vaaleat näyttävät kesäauringossa ja kevyen rusketuksen kanssa aivan ihanalta - suosittelen kokeilemaan! :)

- Susanna