iloveme


I love me-messut järjestettiin viime viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa ja kävin vähän katsomassa tunnelmia perjantain ammattilaispäivässä. Kokemuksesta tiedän, että tavaraa, esittelijöitä ja tarjouksia on ihan hirmuisen paljon. Järjestelmällisyyttä ja malttia tarvitaan messualuetta läpikäydessä.

Messuilla teemoja oli neljä: kauneus, terveys, muoti sekä koru&kello. Kaikki osastot tuli tepasteltua läpi ja mielestäni messun meininki oli selkeästi parantunut sitten viime käynnin. Erityiskiitokset vielä GHD:n tytöille ja Silmäaseman ständillä palvelleelle Lauralle - loistavaa palvelua! :)

Remington ja Moroccanoil olivat suuresti esillä kauneusosastolla. Remingtonin typyt tekivät lähes koko päivän pikakampauksia niitä haluaville ja monesti ohikulkeneena huomasin ständin luona aina uusia jonottajia. Moroccanoil on nyt ihan mielettömässä suosiossa ja varsinkin kun tuoteperhe on saanut vahvistusta mm. pesutuotteista.

Messuilla järjestetään aina erilaisia skaboja. En päässyt alusta asti seuraamaan, mutta vaikutti miesten väri+leikkaus-kilpailulta. 
Terveysosastolla kokkailtiin ja kuten kuvasta näkyy niin Riki Sorsa oli laitettu kokkivuoroon. CocoVi oli myös näyttävästi esillä ja tekivätpä paikanpäällä raakasuklaata ja muita herkkuja, nam!
Ja kuten fiilistelinkin jo Healthyhairin Facebook-sivulla, niin tuliaisina messuilta toin tämän ihanan GHD muotoiluraudan. Nyt pääsen muotoilemaan teidän hiuksia vieläkin sujuvammin ja paremmin! :)


All photos by Susanna Poméll


- Susanna