Hiussävyjen herättelyä

Yksinkertainen on kaunista ja pienillä asioilla on väliä - myös hiusten värjäyksessä. :)
Tietyillä muutoksilla voidaan herätellä "vanhat" värit henkiin ja saada niistä parhaat puolet esiin.

Sannan hiuksia ei oltu värjätty pitkään aikaan. Vanhat vaaleat raidat olivat kasvaneet jo pitkälle ja Sanna kaipasi vaaleampaa olemustaan takaisin. Omaa tyveä oli kasvanut jo reippaasti ja se kannatti ehdottomasti säilyttää - varsinkin kun tässä tapauksessa oli toivomuskin, että uusi look kestäisi kasvamisen. Niinpä lähdettiin tekemään liukuväriä.

Shampoopesun jälkeen levitin hiukseen DIAlightin helmiäiskultamilkshaken, joka toi haluttua pehmeyttä vaalennettuun latvaan. Lopuksi hiukseen tehtiin sävyttävä Mythic Oil-hoito. Kotihoitotuotteeksi Sannan mukana lähti Chroma Care-hoitosävyte nro 2 (Irisé). Helmiäissävy taittaa epätoivottua keltaisuutta ja aprikoosiöljy hellii latvoja. :)

Kuivia latvoja leikattiin vähän kuivauksen yhteydessä pois.
Model: Sanna

Tyvi näyttää todella hyvältä vaalennetun latvan kanssa ja kokonaisuudesta tuli kaunis. :)


Enni toivoi hiuksiinsa yhtenäisyyttä. Oma vaalea tyvi oli kasvanut jo aika reippaasti ja latvassa oli erisävyisiä raitoja. Tyvikasvu riiteli hieman latvan kanssa ja kaipasi vähän eräänlaista himmennystä. Katselin latvan sävyjä ja siellä oli selkeästi yksi kantava sävy. Niimpä lähdin värjäämään tyveä lämpimällä, vaalealla beigellä.

Shampoopesun jälkeen levitin hiuksiin Chroma Care-hoitosävytteen nro 2 (Irisé) ja annoin vaikuttaa tovin.
Lopuksi siistin latvoja kauttaaltaan.
Model: Enni

Kokonaisuus on ryhdikkäämpi ja vanhat raidat heräsivät henkiin. :)

Hair made by Susanna Poméll
Photos by Susanna Poméll

- Susanna