Blond goes Ultrablond

Kuten olen jo aiemminkin hehkutellut, niin INOA Ultrablondit ovat todella valloittaneet mun (ja muutaman mun asiakkaan) sydämen.
Mielettömän vaalennus- sekä taittotehon ja upeiden sävyjen lisäksi sitä on miellyttävä käyttää, koska värihän on täysin ammoniakiton.
Photo: Lotta Vänskä

Lotta kävi pistämässä hiuksensa lomakuntoon ja päätettiin käväistä taas vähän puhtaammassa vaaleassa ennen syksyn värejä. :) Levitin koko päähän INOA Ultrablondin helmiäistuhkaa ja lopputuloksena puhdas, mutta pehmeä vaalea.

Leikkauksen osalta siistittiin linjat ja kuivat latvat leikattiin pois.
Model: Lotta


Suskilla on ollut jo pitkään vaalea tukka ja se tuntuu omimmalta lookilta. Jotain pientä vaihtelua se oli nyt kuitenkin vailla. Suski toivoi, että hiuksiin saisi jonkinlaista elävyyttä. Hiukset olivat päässeet myös kellastumaan ja sitä haluttiin taittaa pois.

Tyveen levitin aluksi INOA Ultrablondin helmiäistuhkan ja sen jälkeen lähdin raidoittamaan. Tein hyvin erilaisia osioita, jotka hajoaisivat joukkoon. Raitavärejä oli kahta erilaista: INOAn vaaleaa beigeä ja DIArichessen tuhkahelmiäistä.

Kuivauksen yhteydessä leikattiin kuivia latvoja pois.
Model: Suski

Tämän työn lopputulos osoittaa jälleen kerran sen, että pienillä asioilla/muutoksilla/vivahteilla on todella oma merkityksensä. :)

Loppuun vielä klassinen ja yksinkertainen nutturakampaus, joka viimeistelee juhlalookin.
Takana on tehty kevyttä punontaa. :)

Hair made by Susanna Poméll
Photos by Susanna Poméll


- Susanna