Uusien sävyjen hurmaa

DIArichesse-kevytvärien puolelle lanseerattiin uusia sävyjä ja erityisesti vaaleat uutuussävyt saivat mut ihan superonnelliseksi!
Laitan melkein poikkeuksetta jokaisen vaalennuksen yhteydessä hiukseen taittosävyn, jolla viimeistelen lopputuloksen. Näillä uutukaisilla saan kirkastettua ja taitettua jatkossa vieläkin paremmin! :) Myös kevyttä muutosta ja kirkastusta kaipaaville nämä ovat aivan omiaan!

Model: Tuuli

Tuulin hiuksiin tehtiin tyvivärjäys ja päälliosaan laputettiin raitoja, joilla saatiin taas vähän kurottua vaaleutta takaisin kohti tyveä. Raidat tuovat myös lisää elävyyttä latvaan. Pesupaikalla käytin hiuksissa taittosävyä, jossa oli sopivassa suhteessa tuhkaa, helmiäistä ja kultaa. Taittokäsittelyn jälkeen hiukset saivat Mythic Oil-hoidon ja föönauksen yhteydessä leikkasin kuivat latvat pois.

Model: Katrin

Katrin halusi tyvikasvun luonnollisella tavalla piiloon, joten raidoitin pelkän tyven puolen pään alueelta (tiheää, pientä raitaa). Toiveissa oli, että yleisilme olisi mahdollisimman puhdas, joten taittosävyksi valitsin tuhkahelmiäistä. Levitin seoksen koko päähän, jotta saisin vanhan latvan myös kirkastumaan kunnolla. Mythic Oil-hoito viimeisteli pesun ja pituutta lähti vielä n. 5 cm. Keventelin mallia myös vähän kauttaaltaan.

Oon aivan ihastunut näihin uusiin sävyihin ja ne tulevat varmasti pysymään vakioväreissä tästä lähtien! :)

Hair made by Susanna Poméll
All photos by Susanna Poméll

- Susanna