Summertime lightness

Evalla oli aikaisemmin ollut keskiruskeaa, liukuväriä, vähän vaaleampaa raitaa. Mieleen oli kuitenkin jäänyt kummittelemaan selkeästi vaaleampi look, jota tekisi mieli vähän kokeilla. Ja minä tapojeni mukaisesti kannustin muutokseen. ;)

Tyven halusin kuitenkin jättää vähän tummemmaksi - kehystämään kasvoja ja komppaamaan tummempia piirteitä (kulmakarvat). Valitsin värin, joka on lähimpänä Evan luonnollista sävyä. Levitin värin todella vain tyvialueelle (pari senttiä) - tarkoitus ei ollut lähteä tekemään sen kummemmin liukua. Tämän jälkeen raidoitin tiheästi koko pään.

Pesun yhteydessä tein tuttuun tapaani taittokäsittelyn. Olin jo aiemmin tiedustellut minkätyyppinen vaalea olisi toiveissa ja sen perusteella valitsin uusista DiaRichessen sävyistä tuhkahelmiäisen. Näistä olenkin maininnut jo aiemmin täällä.Tässä siis Evalle käyttämäni sävy. Ihan mielettömän kaunis! :) On toiminut monissa muissakin töissä.Tässä vielä toinen uutukaisista. Molemmat ovat yhtä vaaleita sävyjä, mutta tässä on kyseessä helmiäiskulta, joten siitä johtunee tuo tupsun voimakas "punertava" sävy. Tuo hiukseen kauniin hehkun ja on oikeastaan kylmän sekä lämpimän harmoninen yhdistelmä. Näillä saan annettua lisäpotkua hiukseen vaalennusten jälkeen. Nämä ovat ihan loistavia taitto- ja kirkastussävyjä jo aiemmin vaalennettuun tai värjäämättömään hiukseen!

Hoitoaineena käytin Chroma Care nro 2 (Irisé). Evan hiuksissa on voimakasta punapigmenttiä ja niinpä suosittelinkin hänelle taittavia hoitotuotteita kotihoitoon.


Hair made by Susanna Poméll
All photos by Susanna Poméll
Model: Eva

Sävy onnistui loistavasti ja Evasta kuoriutui kaunis blondi! :)
Raidoituksen ansiosta väri ja kokonaisuus jäi kuitenkin eläväksi. Tummempi tyviväri tuo kehystä, luonnollisuutta ja syvyyttä.

- Susanna