Copperish Dip Dye

Hilja kaipasi kovasti muutosta ja särmää hiuksiinsa.
Ja sitähän saa mitä tilaa! ;)
Punasävyt houkuttelivat kovasti ja palloteltiin vaihtoehtoja hetken verran.
Ehdotin, että tehtäisiin liukuväri ja sain myönteisen vastauksen. :)

Ensin valitsimme latvavärin, joka on kaunis kuparinpunainen. Koin, että Hilja on enempi lämmin ihminen ja siksi suosittelin itsekin enempi kuparisia sävyjä kylmempien punaisten sijaan. Näin saataisiin lämpöä vaaleiden kasvojen ympärille - se oli myös Hiljan toiveissa.

Kun latvaväri oli valittu, sain sekoitettua kaksi astetta tummemman tyvivärin.
Pidin tyvivärin pituuden muutamassa sentissä. Pituutta oltiin leikkaamassa vielä aika reilusti pois.

Kaikkiin punasävyisiin hiuksiin suosittelen ylläpitäviä kotihoitotuotteita - punashampoota, -hoitoainetta ja/tai -maskia. Punasävyt haalistuvat helposti ja se kannattaa tiedostaa ennen värjäystä. Mitä enempi käsittelyjä tulee, sitä paremmin se alkaa pysymään hiuksessa. L´oréalin Chroma Care-hoitosävytteistä löytyy kauniille kupari- ja punasävyisille hiukselle myös omat tuotteensa - nro 4 Cuivre (kupari) ja nro 6 Rouge (punainen).

Pesun jälkeen pituutta tosiaan leikattiin ja kerrostettiin aika reippaasti.
Asiakas toivoi ilmavuutta/volumea. Hius kuivattiin aika huolettomasti ja viimeisteltiin käyttämällä muotoilutuotteita - hieman vahaa ja lakkaa. Tätä hiusta voi jatkossa "pörröttää" huoletta! :) Malli on kuitenkin hyvin klassinen. Siinä on peli- ja venymisvaraa seuraavaa leikkauskertaa silmällä pitäen (ei ole liian lyhyt).
Hair made by Susanna Poméll
Photos by Susanna Poméll
Model: Hilja

Näin niitä liukuvärejä voi todella tehdä erilaisilla väreillä ja sävyillä! :)


- Susanna