Sävytystä vailla

Mainitsin jo eräässä aiemmassa postauksessa siitä, että joskus ei ole välttämättä tarvetta ns. värjäämällä värjätä hiuksia. On olemassa hyvin hellävaraisia ratkaisuja, joilla varsinaista käsittelyväliä voidaan pidentää ja kuitenkin saadaan vähän freshattua yleisilmettä.

Mä oon muutenkin aika fanaattinen taittaja - lähes poikkeuksetta käytän aina jotain sävyä hiuksissa pesun yhteydessä, kun teen minkääntyyppistä vaalennusta. Vaikka hius ei tarvitsisi hirveästi taittamista, on se kuitenkin paljon kauniimpi kun käytän siinä jotain sävyä, joka tekee suojaavan kalvon hiuksen ympärille ja näin ollen helpottaa huomattavasti kammattavuutta. Lisäksi se tottakai tuo kiiltoa rutkasti lisää.

Jasminalle tehtiin muutama kuukausi sitten kokopääraidat. Raidat olivat siis kasvaneet jo jonninverran, mutta oltiin molemmat sitä mieltä, että oma tyvi ei ollut vielä lainkaan häiritsevä. Näin ollen päätettiin tehdä siihen hellävarainen "taittokäsittely". Pesun yhteydessä laitoin DIAlightin (ammoniakiton, hapan kevytväri) kultahelmiäissävyn ja annettiin vaikuttaa.
Sävytyksen jälkeen siistin leikkausta kauttaaltaan.

Hair made by Susanna Poméll
Photos by Susanna Poméll
Model: Jasmina

Tuulin hiukset olivat vielä vuosi sitten todella tummanruskeat, voitteko uskoa? :)
Tummuudesta jäljellä on enää tyvi, joka ollaan pidetty suklaanruskeana. Pikkuhiljaa hius on alkanut olla tarpeeksi vaalea ja tarvetta tujummalle käsittelylle ei juuri nyt ole. Niimpä me piristettiin latvaa samaisella taittokäsittelyllä (tyvivärjäyksen ja siistimisleikkauksen yhteydessä) kuin Jasminankin tapauksessa.
Hair made by Susanna Poméll
All photos by Susanna Poméll
Model: Tuuli

Sävyjä löytyy tottakai myös muillekin kuin vaaleahiuksisille!
Jos tulossa on vaikkapa juhlat, mutta tarvetta olisi vain kevyelle siistimiselle, niin tällainen käsittely on ihan omiaan! :)

- Susanna