Say no to yellow

Eilen vietin mukavan aamun Kirsin kanssa. :)

Kirsi on jooga- ja pilatesopettaja, joka myös ohjaa tunteja HIMAssa. Itse olen päässyt nauttimaan Kirsin tunneista Esportilla. Ammatiltaan Kirsi on tanssija. Hän kouluttaa itseään - niin kehonhallintaohjaajana kuin myös tanssijana - kotimaassa sekä ulkomailla erilaisilla kursseilla. Suosittelen lämpimästi kaikille Kirsin vetämiä jooga- ja pilatestunteja! :)

Toiveissa oli puhtaampi ja vaaleampi look näin kevään kynnyksellä. Kirsin hiuksia on vaalennettu aiemmin raidoittamalla. Hius kellastuu helposti ja yleisilmettä haluttiin pois lämpimästä - kuitenkaan tekemättä sitä liian kovaksi ja luonnottomaksi.

Aloitin koko homman kevyellä värinpoistolla. Halusin saada tummempia kohtia hieman lähemmäksi vaaleampia ja tasoitella yleisilmettä. Värinpoiston jälkeen hiukset kuivattiin ja sen jälkeen levitin koko päähän värin. Tyveen valitsin tuhkaisen vaaleanruskean, joka on lähellä omaa luonnollista tyvikasvua. Latvaan levitin  INOA Ultrablondin helmiäistuhkan, johon oon aivan rakastunut. Siitä tulee vaan niin kaunis!

Shampoopesun jälkeen käytin L´oréalin Chroma Care-hoitosävytettä, jonka sävy on 2 Irise (=helmiäinen). Kyseinen tuote löytyy jatkossa myös Kirsin hiustenhoitohyllystä. Se taittaa epähaluttua keltaisuutta ja hoitaa hiusta aprikoosiöljyn avulla. Hiuksista tulee ihanan pehmeät ja kiiltävät. Suosittelen tätä tuotetta lämpimästi (vai pitäiskö sanoa kylmästi, heh heh) kaikille, jotka haluavat pitää vaaleat kutrit puhtaan sävyisinä. Chroma Care-valikoimasta löytyy oma hoitosävyte jokaiselle hiusvärille! :)
Lopuksi vielä siistittiin leikkaus.
Voilà! :)
Hair made by Susanna Poméll
All photos by Susanna Poméll
Model: Kirsi

Onpas aurinkoinen typy! :)

Kirsi Tikka Facebookissa
HIMA Happiness

- Susanna