Kevyempi askel

Saralla on ihan mielettömän paksut ja pitkät hiukset.
Nyt oli kuitenkin aika muutoksen!
Sara istuutui penkkiini ja kertoi, että halusi olemuksesta vaaleamman ja leikata saisi... PALJON.

Koska pituutta tulisi  lähtemään reippaasti, suoritin heti alkuun "raakaleikkauksen". Sen jälkeen aloitin järjestelmällisesti laputtamaan koko pään täyteen raitoja.

Mun motto raidoituksessa on, että jos laputetaan niin laputetaan kunnolla. Jos asiakas sanoo, että haluaa vaalentua niin se vaatii sen, että niiden lappujen eteen nähdään vaivaa. Se vie aikaa, mutta lopputulos tulee olemaan miljoona kertaa parempi. Mä haluan, että kun asiakas näkee valmiin lopputuloksen niin hän näkee selkeän muutoksen ja melkein jopa ihmettelee miten se on edes mahdollista! Vaikka oon istuttanut tyttöjä pitkiä aikoja penkissä, niin koskaan en ole siitä risuja saanut jälkikäteen - päinvastoin, se on kaikki ollut sen arvoista. :) Naiset tulevat usein kampaajalle juuri sen syyn takia, että he haluavat jotain uutta. Ja sen haluan heille suoda.


Raitojen pesun jälkeen laitoin pesupaikalla hiuksiin kevyen sävyn. Sara tykkäsi, että olemus jäisi hieman lämpimämmäksi ja luonnolliseksi, joten kultahelmiäisellä mentiin.

Varsinaisessa leikkauksessa pituutta lähti vielä muutamia senttejä. Mallin pidin hyvin yksinkertaisena. En lähtenyt tekemään selkeää kerrostusta - ainoastaan kevensin, jotta hiukset laskeutuisivat kauniisti ja sitä olisi myös helpompi laittaa.
Hair made by Susanna Poméll
All photos by Susanna Poméll
Model: Sara

Olemus on silminnähden kevyemmän näköinen. So fresh! 
Oltiin molemmat tosi tyytyväisiä lopputulokseen. :)

- Susanna