HEALTHYHAIR GOES WEDDINGS - MILENA

Hääpäivän kampailut ovat joka kerta erityisiä ja olen aina hyvin otettu ja kiitollinen siitä, kun saan olla mukana jonkun morsiamen tärkeässä päivässä. Tällä kertaa mukaan mahtui myös erityisiä elementtejä, joiden takia odotin hääpäivää todella innolla ja jännittyneenä.

flowerwreath

Sveitsiläinen Milena lähestyi minua sähköpostilla jo varhain keväällä ja siitä alkoi sitten ahkera häälookin suunnittelu. Koska välimatkaa oli reippaasti, emme pystyneet toteuttamaan "koevedosta" ennen itse juhlapäivää. Vaihdoimme siis useita sähköposteja kuvien kera ja pikkuhiljaa kokonaiskuva alkoi hahmottua. Toiveissa oli saada hyvin rento, boheemihenkinen nutturakampaus, johon tulisi mukaan kukkaseppele.

bridalflowers
weddingflowers

Syy miksi tämä hääpäivä oli itselleni hyvin erityinen oli se, että kampauksen lisäksi olin vastuussa myös kaikista hääkukista. Hoidin Milenalle morsiuskimpun, kukkaseppeleen ja sulhaselle rintakoristeen. Kiitos vielä kerran Kampin Kukka mahtavasta toteutuksesta!

bohohairdo

Milenan kaaso Michelle tuli mukaan hääaamun askareisiin ja tein hänellekin siinä
samalla hyvin simppelin kampauksen.

bridalhair
  Hair and photos by Susanna Poméll Bridesmaid: Michelle Bride: Milena

Hair and photos by Susanna Poméll
Bridesmaid: Michelle
Bride: Milena

Milenan meikistä vastasi Charlotta Takkula, joka myös toteutti morsiamelle pikamanikyyrin ja -pedikyyrin. Suurkiitos yhteistyöstä! Kokonaisuudesta tuli todella kaunis ja kaikki elementit saatiin loksahtamaan kohdalleen juuri niin kuin olimme toivoneet.

Paljon onnea hääparille ja kiitos vielä kerran Milena, että saimme olla osa päivääsi!

 

Doing someone's hair on their wedding day is special every time and I'm always very impressed and grateful when I get to be involved in someone's important day. This time, there were also some special elements that made me really look forward to the wedding day with a lot of excitement.

Early in the spring Milena from Switzerland approached me by an e-mail and so we began to plan her bridal look. Since the long distance between us, we were not able to carry out a "rehearsal" before the wedding day. So we exchanged multiple emails with lot of pictures and so the overall picture began to emerge. She wish to have a very relaxed, bohemian hairdo with a lovely flower wreath. I also made a simple hairdo for her maid of honour Michelle, who was with Milena for the whole day.


The reason why this wedding day was very special to me was that, besides the hairstyles, I was also responsible for all the wedding flowers. I organized and took care of the bridal bouquet, the flower wreath and also the flower accessory for the groom.
Thank's to Kampin Kukka for the great excecution!

The bridal make-up was made by Charlotta Takkula who also made a mini-manicure and pedicure for the bride. Thank you so much for the co-operation! The whole thing became really beautiful and all the elements were made to fit exactly as we had hoped for.

Congratulations for the newlyweds
and thank you Milena for letting us to be a part of your special day!

 

Love, Susanna