COLOR CORRECTIONS

 Processed with VSCO with e5 preset
Hair and photos by Susanna Poméll Model: Cristina

Hair and photos by Susanna Poméll
Model: Cristina

Eräänä päivänä penkkiini istahti Cristina, joka kaipasi hiuksiinsa kovasti uusia tuulia.
Muutamia viikkoja sitten hiuksiin oli tehty raitoja, jotka eivät ehkä varsinaisesti sujahtanut pehmeästi joukkoon. Rajut kontrastit sijoittuivat kaiken lisäksi päälliosaan, mikä teki kokonaisuudesta ehkä aavistuksen hullunkurisen. Cristina antoi minulle aika pitkälti vapaat kädet toteuttaa visioni, jonka avulla halusin rauhoittaa kokonaisuutta sekä tehdä siitä paljon luontevamman. Omasta, luonnollisesta tyviväristä pidin erittäin paljon ja sen ympärille halusin sävyttää täyteläisen, brunetin kokonaisuuden.

Räikeimmät kontrastit saatiin hyvin pehmennettyä ja sävyt liukuvat nyt upeasti yhdessä latvaa kohden. Tästä on hyvä lähteä ensi kerralla jatkamaan omien mieltymysten ja fiiliksen mukaan.

 

One day Cristina sat down to my chair and she was in a desperate need of getting something new done to her hair. The highlights she had were made some weeks ago and let's just say those highlights didn't quite blend in softly. Big contrasts were mainly on the top section which made the whole look maybe a bit whimsical. Cristina trusted my vision to make all the tones more calm, soft and natural. I really liked her own natural colour in the roots so I just that as a base to create this rich, vivid brunette hair.

All the radical contrasts got softened and shades glide very nicely together towards the length.

 

Love, Susanna