HEALTHYHAIR GOES WEDDINGS - RIANNA

Minulla oli mielettömän suuri ilo ja kunnia olla mukana Annan ja Riinan hääpäivässä. Helsinkiläisen hotellin sviitti muuntautui tuona kyseisenä lauantai-aamuna kauneussalongiksi, jossa jaettiin samalla ajatuksia elämästä ja kuunneltiin pelkästään lempparibiisejä.

bridalhair
bridalhair

Onneatuottava sade saapui yhdeksi lisäelementiksi päivään ja loi samalla pienen haasteen juurikin kampauksia ajatellen. Siihen ei kuitenkaan takerrettu vaan kuten kuvista näkyy, hääpari oli silminnähden onnellinen siitä, että tämä päivä oli vihdoin koittanut.

bridalhair
bridalhair

Annan ihanat, kuparisen vaaleat kutrit pyöritettiin rennoksi nutturakampaukseksi. Oikealta sivulta löytyi iso ranskanletti ja hopeinen hiuskoriste kruunasi kokonaisuuden. Huntu oli kiinnitetty nutturan alapuolelle, josta se olisi helpointa myös tarvittaessa irroittaa.

bridalhair
bridalhair

Riinan upea, kylmänvaalean long bob taivutettiin kevyeille laineille. Erityisesti tällaisessa muotoilussa ja pituudessa sivujakaus näyttää todella elegantilta ja hyvältä. Oikealle sivulle letitettiin pieniä ranskanlettejä, jotka höystettiin söpöillä, vaaleanpunaisilla osioilla. Persoonallinen valinta ja kantajalleen erittäin sopiva!

bridalhair
  Hair by Susanna Poméll Make-up by Jennifer Appleton Photos by Valossa Photography - Emilia Savolainen

Hair by Susanna Poméll
Make-up by Jennifer Appleton
Photos by Valossa Photography - Emilia Savolainen

Suurimmat kiitokset, Anna ja Riina, kun sain olla osana teidän päivää.
Tämä oli yksi hienoimmista keikoista ja päivistä, jossa olen urani aikana ollut mukana.
Rakkaus kuuluu meille kaikille.
Nauttikaa toisistanne ja tehkää kaikista unelmistanne totta!

 

I had the greatest joy and honor to be part of Anna's and Riina's wedding day. On that morning this beautiful suite in Helsinki center turned into a beauty salon where we shared thoughts of life and listened only to the most favourite songs.

The lucky rain came as one additional element for the day and created a small challenge especially for the hairstyles. But we didn't feel too bad about it and as the pictures show, the wedding couple were obviously so happy that this day had finally come.

Anna's lovely, light copper blonde hair got twisted into a boho-styled updo. On the right side there was a French braid and the silver hair accessory gave a final touch for the whole hairdo. The veil was attached below the bun, from which it would be easiest to remove if necessary.

Riina's gorgeous, cold blonde long bob got some light waves. The side parting looks really good and elegant, especially in this kind of hair length and styling. On the right side there were little french braids spiced up with some pink partings. Very unique and personal choice, yet simply perfect for her!

Thank you so much, Anna and Riina, for making me part of your special day.
This was certainly one of the greatest things I've been part of during my whole career.
Love belongs to us all.
Enjoy each other and make all your dreams come true!

 

 

Love, Susanna