HEALTHYHAIR GOES WEDDINGS - S & J

Minulla oli ilo ja kunnia olla mukana Sofian ikimuistoisessa päivässä. Upean, kaksiosaisen hääpuvun, raikkaan meikin ja näyttävän kukkaseppeleen kaveriksi tehtiin boheemihenkinen, "hallitusti sotkuinen" nutturakampaus. Kokonaisuus oli kertakaikkiaan täydellinen! Morsiuskampauksen lisäksi vastasin myös viiden kaason kampauksista, jotka tehtiin heidän omien toiveiden mukaisesti.

s1
s2
s3
s4
s5
  Hairdos by Susanna Poméll All photos by Henri Sinisalmi

Hairdos by Susanna Poméll
All photos by Henri Sinisalmi

 

Translation: It was truly an honour to be part of Sofia's special day. Along this gorgeous two-piece dress, fresh make-up and dashing wreath we decided to do a bohemian-styled updo with some "controlled messiness". The whole look was just so perfect! I also made hairdos for her five bridesmaids according to their wishes.

 

Congratulations once again Sofia and Jouni!

 

Love, Susanna