Balayage Power

Vuosi sitten Amandan hiukset olivat huomattavasti lyhyemmät ja oltiin taidettu juuri värjätä se syvän tumman ruskeaksi. Nyt aikaa on kulunut ja puolisen vuotta sitten teimme jo ensimmäisen satsin vaaleita raitoja. Kohti vaaleampaa ilmettä on siis ollut matka ja tällä kertaa jatkoimme projektia balayage-tyylillä.

Erilaisten raidoitusten avulla on hyvä vaalentaa ilmettä pikkuhiljaa, sillä välivaiheet pysyvät tällä tavoin kaikista mielyttävimpinä. Vanhat tummemmat sävyt pilkotaan sekaan kuin osaksi kokonaisuutta. Kesällä aurinko antaa myös oman pienen apunsa.

 Processed with VSCO with f2 preset
  Hair and photos by Susanna Poméll Model: Amanda

Hair and photos by Susanna Poméll
Model: Amanda

 

Translation: It was only one year ago when Amanda had a lot shorter and deep dark brown hair. About six months ago we had the first highlight-session and now we continued the project in balayage-style. I recommend different highlight techniques because in that way all the middle-of-project stages are more tolerable. All those darker old colors are transfered as part of the look.

 

Love. Susanna