Sensitive Coloring

Ihana Viola istahti penkkiini toivoen jotain pientä (tai ehkä vähän isompaakin) piristystä ja päivitystä hiuksiinsa. Ajatuksissa oli ollut vaaleampi yleisilme, mutta yksi asia askarrutti. Raskauden johdosta Viola nimittäin toivoi, että väriaineet eivät koskisi mahdollisesti ollenkaan päänahkaan. Ja sehän tottakai onnistuisi!

Erilaisia tekniikoita ja vaihtoehtoja löytyy kyllä. Siksi kannattaa rohkeasti aina kertoa mieltä askarruttavista asioista ja kysyä miten niiden pohjalta voitaisiin saada haluttua muutosta aikaiseksi. Avoin keskustelu asiakkaan ja kampaajan välillä on yksi todella tärkeä seikka hellävaraisessa hiusten käsittelyssä.

Päädyin raidoittamaan suurimman osan hiuksista. Lisäksi sävytin hiuksia kevyesti, jotta lopputuloksesta tulisi mahdollisimman siisti, kiiltävä ja yhtenäinen. Mikään väriainemassoista ei ollut kosketuksissa ihon kanssa operaation aikana.

Lopuksi siistin hiuksia long bob-malliin, ilman mitään sen kummempia kikkailuja. Rennot kiharat sopivat Violalle erinomaisesti - onhan hänen hiusten luonnollinen tila myöskin lainehtiva.


 photo v2_zpskmhna4hr.jpg

 photo v1_zpsqwp72hli.jpg

 photo v3_zpsyzn2auxg.jpg

Hair and photos by Susanna Poméll
Model: Viola
Love, SusannaSeuraa nyt myös Instagramissa @healthyhairfinland!