CHEERS TO THE WINTER!

Annan hiukset saivat kokea tällä kertaa vähän näkyvämmän päivityksen. Runsaasti punapigmenttiä sisältävä hius päätettiin siirtää kunnolla lämpimien sävyjen pariin ja lopputulokseksi saatiin muhkea, monisävyinen, herkullinen kuparivaalea.
Pituutta lähti myös reilusti ja näin ollen tätä long bob'ia on jatkossa helppo muotoilla mm. pirtsakoille kiharoille.
I'm so lovin' it!

 Processed with VSCO with hb2 preset
 Processed with VSCO with hb2 preset
  Hair and photos by Susanna Poméll Model: Anna

Hair and photos by Susanna Poméll
Model: Anna

Translation: Anna's hair got to experience a little bigger update this time. Her hair has a lot of red pigment so we decided to take it straight to the warm tones. This multidimensional, rich, delicious, light copper blonde is absolutely stunning. Shorter length is also easy to style.
I'm so lovin' it!

 

Love, Susanna