HEALTHYHAIR GOES ABROAD - STOCKHOLM

Matkasin heinäkuun lopulla katsomaan Beyoncén maailmankiertuetta Tukholmaan ja iltaa varten oli tietysti saatava hiukset kuntoon. Varasin itselleni ja ystävälleni kampausajat
Salong Bangs'iin, joka sijaitsee Östermalmilla. 

salongbangs
salongbangs
 Processed with VSCO with hb2 preset
 Processed with VSCO with hb2 preset
 Processed with VSCO with hb2 preset
salongbangs
 Processed with VSCO with hb2 preset

Oma toivomus oli muhkeat kiharat, jotka oikeastaan olisivat huolitellumpi versio omasta luonnonkiharasta. En valitettavasti muista kuollaksenikaan kampaajani nimeä, mutta voitte bongata hänet kuvista valko-punaraitaisessa paidassa. Hänellä oli erinomaisesti hallussa föönikampaukset ja olin todella tyytyväinen lopputulokseen. Ilmankosteudesta huolimatta kampaus kesti suhteellisen hyvin myös seuraavalle päivälle. Noin tunnin mittaisella palvelulla oli hintaa 450 kruunua ja siihen kuului kampauksen lisäksi tietysti myös pesu.
 

Translation: I went to see Beyoncé's world tour in the end of July to Stockholm. I booked hair appointments for me and my friend to get our hair done for the night.
Our choice was Salong Bangs in Östermalm. My wish was to have kind of neater version of my curly hair. I'm so sorry that I can't remember the name of my hairstylist but you can see him in the photos wearing white-red striped t-shirt. He mastered the blow-drying perfectly and I was really happy about the result. Even though the weather was super humid, the hairdo lasted pretty well 'til the next day. The washing and blow-drying/styling took almost one hour and it cost 450 SEK.

  Photos by Susanna Poméll

Photos by Susanna Poméll

 

Thank you so much, Salong Bangs!

 

 

Love, Susanna