HEALTHYHAIR GOES ABROAD - TALLINN

Kun seuraavan kerran matkustat Tallinnaan ja hiuksesi tarvitsevat kampauksen vaikkapa iltarientoihin, ota suunnaksi Vanha Kaupunki ja Pikk40. Valoisa, viihtyisä ja kunnioitettavat 20 vuotta palvellut salonki tarjoaa monipuolisesti palveluita hiustenlaitosta kosmetologihoitoihin ja meikkauksiin.

 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
pikk40
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
pikk40
 Processed with VSCO with f2 preset
  Photos by Tuuli Asplund Edit by Susanna Poméll

Photos by Tuuli Asplund
Edit by Susanna Poméll

Kampaajanani toimi jo 15 vuotta liikkeessä työskennellyt Heli. Virkistävä pesu ja upea kiharakampaus oli kovasti mieleeni. Noin puoli tuntia kestäneen palvelun hinta oli 25 euroa. Nautin suunnattomasti, kun pääsen välillä itsekin hemmoteltavaksi ja tästä käynnistä jäi todella hyvä mieli. Lähdin mukavilla fiiliksillä jatkamaan matkaani illalliselle. Aitäh Heli!

 

Translation: Next time you go to Tallinn and need a hairdo for your night out, go to Old Town and find the beauty salon called Pikk40. In addition to hairdos they also offer beauty and make-up services. I got a refreshing wash and this beautiful curly hairdo made by Heli who has worked there for 15 years. I payed 25 euros for this 30 min session. I was very satisfied with the hairdo. Thank you so much!

 

Love, Susanna